NOVETATS:

NOU OLI D’OLIVA VERGE EXTRA TEMPORADA 2017/18 

Per a més informació o qualsevol dubte poden anar a l’apartat “OLI” o contactin amb nosaltres.

 

CAL CABO CELLER


Cal Cabo és un celler molt petit i familiar que elabora vins emparats sota la DO Costers de Segre i els olis d’oliva verge extra Mas de Sant Pere. Rosa Maria Bisa Felip és la responsable d’aquest projecte engegat el 2009, sent el 2010 el primer any que vam embotellar i posar a la venda els primers vins.baixa

L’empresa està situada a Sant Martí de Maldà, localitat que forma part del terme municipal Sant Martí de Riucorb i inscrita dins la Ruta del Cister. Es tracta d’un recorregut que segueix el traç dels monestirs cistercencs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges, ubicats a les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà i Urgell, respectivament.

Les terres de vinya  i oliveres del celler estan banyades pel Riu Corb,
d’aquí que un dels vins que elaborem es denomini Curvus. A Cal Cabo produïm a petita escala, unes tres mil ampolles anuals, per a les quals emprem només una part del fruit que conreem a la vinya, la resta la venem a altres viticultors. Treballem amb les varietats negres sirà, merlot, cabernet sauvignon i ull de llebre, de les quals obtenim tres vins: el ja esmentat Curvus, que és un vi negre criança, i el rosat i negre batejats amb el nom 1/11 o Un Onzè, en record a l’aportació de fruits que antigament els habitants de la vall havien de fer al seu senyor feudal. El celler volem homenatjar així la gent de la qual han heretat la passió pel vi.

AA

ACosters del segreVins del Riu Corb

A

A

 A

A

© CAL CABO CELLER  –  TEL. 639887836  –  C/ CASTELL 30, SANT MARTÍ DE MALDÀ