Oli

El nostre oli – Mas de Sant Pere                                                                                                                                            

Per tal de que puguin veure el procés que fan les olives des de que són recol·lectades de l’arbre, fins que són premsades per tal d’obtenir l’oli d’oliva, els recomanem que mirin el  PROCÉS DE LA COLLITA                                                                                                                                                                      

NOVETAT:

                                                                                                                                                                           OLI D’OLIVA VERGE EXTRA -MAS DE SANT PERE-“OLI VERD”

És característic del nostre oli que sobresurtin els aromes i gust afruitat, tot conservant un bon equilibri entre un gust amargant i picant. Per aconseguir-ho realitzem una collita d’olives primerenca.

Aquest any hem avançat uns quants dies la recol·lecció d’una part de les olives, fent una selecció d’aquells arbres que veiem més interessants pel tipus d’oli que us volem oferir en aquests moments, l’oli que s’anomena Verd.

Aquest oli expressa d’una manera més potent les seves propietats olfactives i gustatives ja que conté més polifenols, que son antioxidants naturals.

S’ha recol·lectat de manera manual i en petites caixes. L’extracció de l’oli també s’ha realitzat en fred, de la mateixa manera que l’oli que ja ens coneixeu de cada any, per aconseguir que es mantinguin totes les seves propietats nutricionals.OLI VERD

És un oli adequat per degustar en cru, per posar al pa amb tomaca o sobre amanides. La seva màxima expressió d’aromes l’obtindrem quan posem un rajolí sobre un plat de peix, de carn o de verdura acabats de cuinar o unes torrades de pa calentes.

Tot i aquesta novetat d’enguany tornem a presentar l’oli de cada any que el presentem amb diferents tipus d’envàs, perquè pugueu escollir el que us vagi millor, i també amb diferents acabats d’elaboració (oli amb un filtrat més lleuger i oli amb un filtrat més brillant).

 

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA

-Envàs transparent de 2 litres (oli verd)
-Envàs transparent de 2 litres
-Envàs transparent de 5 litres 

 

 

2L 5L

 

 

 

Programa Quèquicom del Canal 33 del passat dia 16 de novembre de 2011“L’Oli, l’or líquid”.http://www.tv3.cat/videos/3808090