Oli

OLI D''OLIVA VERGE EXTRA - MAS DE SANT PERE                                                                                                                                        

Mas de Sant Pere és el nom que rep l''Oli d''Oliva Verge Extra que produïm a Cal Cabo Celler. Recol·lectem la collita dels nostres olivers per tal de transformar el fruit que ens proporcionen, en un Oli d''oliva destinat a tota mena de degustacions.

Per tal de que puguin veure el procés que fan les olives des de que són recol·lectades de l''arbre, fins que són premsades per tal d''obtenir l''oli d''oliva, els recomanem que mirin el  PROCÉS DE LA COLLITA.                                                                                                                                                                    

·OLI D''OLIVA VERGE EXTRA -  "OLI VERD":

És característic del nostre oli que sobresurtin els aromes i gust afruitat, tot conservant un bon equilibri entre un gust amargant i picant. Per aconseguir-ho realitzem una collita d’olives primerenca.

Cada any avançem uns quants dies la recol·lecció d’una part de les olives, fent una selecció d’aquells arbres que veiem més interessants pel tipus d’oli que volem oferir en els primers mesos de la campanya, l’oli que s''anomena "Verd".

Aquest oli expressa d’una manera més potent les seves propietats olfactives i gustatives ja que conté més polifenols, que son antioxidants naturals.

S’ha recol·lectat de manera manual i en petites caixes. L’extracció de l’oli també s’ha realitzat en fred, per aconseguir que es mantinguin totes les seves propietats nutricionals.

És un oli adequat per degustar en cru, per posar al pa amb tomaquet o sobre amanides. La seva màxima expressió d’aromes l’obtindrem quan posem un rajolí sobre un plat de peix, de carn o de verdura acabats de cuinar o unes torrades de pa calentes.

a

·OLI D''OLIVA VERGE EXTRA:

A part, tornem a presentar l''Oli d''oliva, diferent de "l''Oli Verd", recol·lectant les olives madures en el moment precís, perquè després d''un premsat en fred, en recollim l''Oli d''oliva Verge Extra, el qual el presentem amb diferents tipus d’envàs. És un oli, que també és ideal per tot tipus de degustacions. Per qualsevol altre qüestió sobre aquest tema, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres.

 

FORMATS D''ENVÀS:
-Envàs transparent de 2 litres "Oli Verd"

-Envàs transparent de 2 litres

-Envàs transparent de 5 litres 
 
 

Envàs 5L

Envàs 2L

 
 
Programa Quèquicom del Canal 33 del passat dia 16 de novembre de 2011"L''Oli, l''or líquid".http://www.tv3.cat/videos/3808090