OLI

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA - MAS DE SANT PERE                                                                                                                              

Mas de Sant Pere és el nom que rep l''Oli d'Oliva Verge Extra que produïm a Cal Cabo Celler. Recol·lectem la collita dels nostres olivers per tal de transformar el fruit que ens proporcionen, en un Oli d''oliva destinat a tota mena de degustacions.                                                                                        

És característic del nostre oli que sobresurtin les aromes i gust afruitat, tot conservant un bon equilibri entre un gust amargant i picant. Per aconseguir-ho realitzem una collita d’olives primerenca. 

Aquest oli expressa d’una manera més potent les seves propietats olfactives i gustatives ja que conté més polifenols, que son antioxidants naturals. S’ha recol·lectat de manera manual i en petites caixes. L’extracció de l’oli també s’ha realitzat en fred, per aconseguir que es mantinguin totes les seves propietats nutricionals. És un oli que també és ideal per tot tipus de degustacions.  La seva màxima expressió d’aromes l’obtindrem quan posem un rajolí sobre un plat de peix, de carn o de verdura acabats de cuinar o unes torrades de pa calentes.

Envàs 5L

Envàs 3L

Programa Quèquicom del Canal 33 del passat dia 16 de novembre de 2011"L'Oli, l'or líquid": http://www.tv3.cat/videos/3808090